Zelf groene stroom opwekken:
De populaire oplossing

Ook u kunt op een CO2 vrije manier uw eigen energie opwekken. Dankzij een milieuvriendelijke productie proces  en  het gebruik van duurzame materialen zijn zonne-panelen de beste keuze om duurzaam energie op te wekken. 

De zonnepanelen hebben een levensduur tussen de 20 – 25 jaar en kunnen na die tijd  voor 90% gerecycled worden. 

Meer uit Zonnepanelen halen? Dit zijn de mogelijkheden:

Pas een zonneboiler toe

Benut in de zomer de kracht van de zon, door uw water doormiddel van een zonneboiler voor te verwarmen. Een doorsnee vierpersoons huishouden bespaard door het toepassen zonneboiler gemiddeld 180 m3 aardgas. Omdat een zonneboiler uitstekend te combineren is met een duurzame ketel of warmte pomp, kunt u ook in de winter genieten van een heerlijke warme douche.

Terugleveren van energie

Salderen is een regeling waarbij u energie die u op dat moment niet gebruikt terug levert aan de netbeheerder. Aan het eind van het jaar mag het aantal kw/h dat u heeft aangeleverd wegstrepen tegen wat u verbruikt heeft. Op deze manier heeft u in de winter voordeel van de overcapaciteit in de zomer. 

*Deze regeling is tot 2023 gegarandeerd. Na 2023 wordt het salderen tot 2031 langzaam afgebouwd.

Zelf uw energie opslaan voor later verbruik

Als u zich volledig wil voorbereiden op te toekomst dan kunt u ervoor kiezen om de door u zelf opgewekte energie zelf op te slaan in accu’s. Ook kunt u ervoor kiezen om de energie te gebruiken om water (voor) te verwarmen waardoor er flink op energie bespaard kan worden.

De voordelen van zonne-panelen:

  • Stroom rekening terug naar €0,00
  • U voorziet zelf in uw energie
  • 25 jaar product garantie
  • 25 jaar rendementsgarantie
  • Vaak binnen 1 dag geregeld

Aanmelden nieuwsbrief

Service en contact

De Vlotkampweg 76
6545 AG Nijmegen

info@oko-duurzaam.nl

024 2001 901