CO2 neutraal stoken:
Een besparing op uw energie kosten

Er zijn meerdere manieren om uw woning te verwarmen. Met de huidige plannen van de regering wordt het interessant om alternatieven voor aardgas te bekijken. Er zijn meerdere mogelijkheden om uw woning te verwarmen. van een sfeervolle pelletkachel in uw woonkamer tot een cv ketel op biomassa wij adviseren u graag.

Slimmer met warmwater, dit zijn de mogelijkheden: 

Pelletkachel

Met een palletkachel kunt u uw woning op een millieuvriendelijke manier verwarmen. Pellets zijn geperste houtskorrels die gemaakt van snoeihout, of zaagsel. Het grote voordeel van Pelletkachels is dat de kachel zelf regelt dat hij blijft branden. U hoeft slechts enkele keren per week het houtskorrels bij te vullen. 

U kunt kiezen voor de sfeer van een pelletkachel in uw woonkamer. Maar er zijn ook Pellet cv ketels waarmee u heel uw woning kunt verwarmen.

Biomassakachel

Een pelletkachel is een soort biomassakachel, Maar er zijn nog vele andere soorten. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een kachel die stuks hout verbrand. Er zijn veel verschillen de soorten die op verschillende manieren werken. Zo kan is een pelletkachel binnen een paar minuten uit te zetten, bij een kachel met stuks hout zult u moeten wachten tot het vuur gedoofd is. Elk type heeft zijn voor en nadelen en daarom is het belangrijk om samen met een adviseur te kijken naar uw situatie en wensen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Service en contact

De Vlotkampweg 76
6545 AG Nijmegen

info@oko-duurzaam.nl