Isoleren van uw woning:
Weet u hoe belangrijk het is?  

Wist u al dat isoleren niet alleen goed is voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.  Daarnaast is isoleren beter voor uw gezondheid. Goede isolatie gaat vocht tegen waardoor schadelijke schimmels geen kans maken.

Van de kruipruimte tot aan het dak, dit zijn de mogelijkheden:

Vloer isolatie

Door uw vloer te isoleren gaat er minder warmte via de vloer verloren. U hoeft minder te stoken en uw huis voelt comfortabeler.

Kruipruimte isolatie

Kruipruimte isolatie gaat vocht en schimmel tegen en zorgt ervoor dat uw woning niet (verder) wordt aangetast. Mocht u al last van schimmel hebben wij een specialist klaarstaan om dit te verhelpen.

Gevel isolatie

Zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde van uw woning kan gevel isolatie toegepast worden. Veel mensen kiezen voor spouwmuur isolatie.

Dak isolatie

Via het dak gaat de meeste warmte verloren. Het is daarom belangrijk om uw dak goed te isoleren. Het is mogelijk om zowel de binnenzijde als de buitenzijde van het dak te isoleren. Er kan ook voor gekozen worden om zoldervloer isolatie toe te passen.

Isolatie glas

Isolatie glas bestaat uit meerdere lagen. De ruimte tussen deze lagen is gevuld met lucht of gas. Hierdoor wordt het warmte verlies minder wat resulteert in lagere stookkosten.

Energie besparende kozijnen

In een huis met energiebesparende kozijnen en ramen, is het energieverbruik aanzienlijk lager. Daarnaast ervaart u ook nog eens meer wooncomfort. 

Aanmelden nieuwsbrief

Service en contact

De Vlotkampweg 76
6545 AG Nijmegen

info@oko-duurzaam.nl

024 2001 901