Over de financiën: 
Laat u goed adviseren 

Öko-duurzaam is geen erkend financieel adviseur. Het advies van Öko-duurzaam geeft u inzicht in de manieren waarop u in de verduurzaming van uw woning kunt investeren. Zo kunt u geïnformeerd opzoek naar de financieringswijze die het beste bij uw situatie past.  

 

* Öko-duurzaam is geen erkend financieel adviseur. Wij kunnen u informeren over de beschikbaarheid van verschillende financieringsvormen. Advies over welke financieringsvorm het beste bij uw situatie past kunnen wij echter niet bieden. Wij kunnen u wel in contact brengen met een onafhankelijk financieel adviseur.

De verduurzaming van uw woning slim financieren? Dit zijn de mogelijkheden:

spaargeld

U kunt uw spaargeld inzetten om uw woning te verduurzamen. Op deze manier maakt u meer rendement op uw spaargeld. Door uw spaargeld in combinaties met subsidies te gebruiken zijn er veel mogelijkheden.

Energie bespaar lening

U betaald een aantrekkelijke rente, die gedurende de hele looptijd vaststaat. Het geleende bedrag wordt in een bouwkrediet gestort. U kunt altijd boetevrij aflossen.
Meer informatie

Hypotheek voor duurzame woning

Verschillende hypotheekverstrekkers helpen u te verduurzamen door de energiebesparende maatregelen mee te financieren in uw hypotheek. U kunt in sommige gevallen tot 106% van de waarde van de woning lenen.

Subsidie

Per 1 januari 2019 is er 100 miljoen euro beschikbaar gesteld voor verduurzaming van woningen en bedrijfspanden. Zo kunt u onderandere subsidie aanvragen voor zonne-panelen, een warmtepomp, en elektrisch rijden. 
Naar de energie subsidiewijzer

Aanmelden nieuwsbrief

Service en contact

De Vlotkampweg 76
6545 AG Nijmegen

info@oko-duurzaam.nl